Mine mest antiinflammatoriske opskrifter

Efter en jul og et nytår med masser af lækkerier, synes jeg at det er skønt, at starte det nye år med antiinflammatorisk mad og drikke, for at styrke immunforsvaret ekstra meget. Jeg føler en trang til sundere mad og power drikke. Måske gør du også? Derfor har jeg her nogle af mine mest antiinflammatoriske opskrifter fra bloggen, som jeg håber du kan få glæde af 🙂
  1. Power juice med granatæble og citron.

   Hvad er bedre end en hjemmelavet grøntsagsjuice som styrker immunforsvaret? 😀 Hvis du er vild med citron og godt kan lide en kraftfuld juice, så skulle du helt klart prøve at lave denne her: Power juice med granatæble og citron.

  2. Antiinflammatorisk drik.

   En nem og hurtig drik at lave, som kræver få ingredienser og som styrker dit immunforsvar, så du bedre kan stå imod bakterier og vira. Se den her.

  3. Brændenældesuppe

   En rigtig sund og naturlig suppe, som er fyldt med lækre grøntsager som mætter, og har en dejlig smag af hvidløg, ingefær og brændenælder. Her er opskriften.

  4. Antiinflammatorisk gulerodsjuice.

   Den første opskrift jeg vil dele med dig er denne antiinflammatoriske gulerodsjuice! Den er både sund, frisk og smager utrolig godt 🙂 Se opskriften her.

  5. Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje.

   Hvis du ikke er så vild med gulerod, eller bare har lyst til en grøn juice, så skulle du prøve min opskrift på Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje. Den er også virkelig god 🙂 Se den her.

  6. Grønkålssalat med appelsin og ingefær.

   En salat-opskrift der er i sæson og samtidig indeholder masser af sunde råvarer er denne Grønkålssalat med appelsin og ingefær. Se opskriften her.

  7. Sund chiagrød.

   En morgenmad som er fyldt med superfoods er bl.a. chiagrød. Du kan finde min opskrift lige her.

  8. Courgetti med stærk kokossauce og rosmarinbrød.

   Denne aftensmad skal jeg have købt ind til næste gang jeg handler! Den er simpel at lave, smager skønt og giver et lille krads i halsen, på den gode måde 😉 Se hele opskriften her.

  9. Energikugler.

   Og selvfølgelig kan man sagtens spise dessert. Disse energikugler er både søde, sunde og fyldt med god energi. Læs mere her.

  10. Antiinflammatorisk infusion.

   Jeg er især om aftenen vild med varme drikke her om vinteren. I stedet for en kop urtete kan det være godt med variation, prøv f.eks. denne antiinflammatoriske infusion! Den er lækker at drikke til lidt sund dessert. Se mere her.

  11. Kokos-karrysauce med grøntsager og quinoa.

   Her er endnu mere inspiration til en antiinflammatorisk aftensmad. Nemlig denne Kokos-karrysauce med grøntsager og quinoa.  Se opskriften her.

  12. Rå superfood muffins med blåbærcreme.

   Du kan også kaste dig ud i at lave mine rå superfood muffins med blåbærcreme! De styrker dit immunforsvar fordi de indeholder en ekstra stor koncentration af næringsstoffer som vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter. Se den lækre opskrift her.

  13. Antiinflammatorisk gløgg uden alkohol.

   Selvom julen er forbi, så er appelsiner og citroner stadig i sæson, og krydderierne i denne gløgg er super antiinflammatoriske, så derfor synes jeg ikke at det er slut med at lave denne opskrift uden alkohol! Du kan finde min opskrift lige her.

  14. Antiinflammatorisk hyben te.

   En frisk te lavet med friske hyben eller hybenpulver, fyldt med C-vitamin og antioxidanter. Den er meget simpel at lave. Du kan finde min opskrift lige her.

Jeg håber, at disse opskrifter kan være med til at give dig endnu mere god energi og genvinde balancen 🙂

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *