Antiinflammatorisk hyben te

Antiinflammatorisk hyben te

I dag får du en opskrift på en antiinflammatorisk hyben te. Den er fyldt med C-vitamin og antioxidanter, som hjælper dig med at opretholde et godt immunforsvar.

Dette er en frisk version af hyben te, og det betyder altså, at jeg bruger friske hyben. Du kan også bruge frosne, hvis du har dem liggende i din fryser.

Til 2 kopper te skal du bruge:

  • 8 hyben
  • 10 g ingefær
  • vand til 2 kopper (ca. 7 dl.)

Sådan gør du:

 

Rens dine hyben (Se hvordan her) og put dem i en gryde med vandet. Skær ingefæren i mindre stykker og put også dem i gryden. Lad det koge med låg på i ca. 10 minutter, så alle de gode næringsstoffer får tid til at trække ud i vandet. Hæld det derefter ned i en si og i kopper.

Du kan også bruge hybenpulver i stedet for friske hyben. I så fald så rører du 2 tsk. hybenpulver i dit kogende vand, det smager også skønt 😉

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *