Om mig

Hvis du gerne vil vide lidt mere om mig, så kan du se med i denne lille video:

Mit navn er Lærke Lund. Jeg blev født på en smuk sommerdag den 25. juli 1992 i Århus, men det meste af mit barndomsliv har jeg boet på Samsø. I august 2008 flyttede jeg og mine forældre til Spanien, hvor vi byggede vores fantastiske hus midt i bjergene med en vidunderlig udsigt til middelhavet. Efter en spansk gymnasie uddannelse mødte jeg min prins Christian og vi flyttede sammen i kystbyen Albir, hvor jeg bl.a. solgte  mobilabonnement  og arbejdede i en café.

Efter 5 år i Spanien var det tid til nye udfordringer og oplevelser, og vi flyttede til Århus sommeren 2013. Lysten efter naturen blev stor i år 2015, og derfor flyttede vi i efteråret ud af byen og på landet syd for Århus kun 10 meter fra fjorden, hvilket vi nyder rigtig meget. Den 24. juni 2017 blev Christian og jeg gift, og vi havde det mest fantastiske bryllup. Den 13. september 2018 blev vores datter Nova født. Udover at arbejde på min blog har jeg kunne udfolde mine kreative og pædagogiske evner i en børnehave fra 2013 til 2019.

Jeg lever med glæde og entusiasme, og jeg nyder mit skønne liv i fulde drag. Jeg elsker, at spise økologisk, vegetarisk/vegansk og naturligt mad, og jeg føler mig fuld af energi, kærlighed og glæde af at spise det, og så er det lækkert, sjovt og kreativt at lave! Jeg mener, at skønhed kommer indefra. Ingen make-up eller tøj kan give os den energifyldte udstråling, som vi får fra rene økologiske råvarer.

Tillad dig selv at stråle din indre sol, elsk din krop, din sjæl og lev dit liv i kærligheden.

Kærlighed til dig fra mig
collage-adult

5 thoughts on “Om mig

  1. Kære Lærke,
    Det er et herligt initiativ du har startet, og en god og from beskæftigelse du har valgt dig! Vær velsignet med dit gode virke, og tak for at du skinner dit lys, og derved lader hånt om den forældede og sundheds-skadelige Jantelov! <3

    1. Kære Ion 🙂 Tusind tak for din dejlige kommentar! Hvor er det skønt at høre. Jeg sender lys og kærlighed din vej <3

  2. Hej Lærke, fedt at læse hvordan god, økologisk mad gør dig energisk og glad 😀 Og næsten det hele er vegansk, hvilket gør MIG og dyrene glade at se <3 Så tak!

    1. Hej Michelle 🙂 Det var så lidt, jeg er glad for, at du kan lide det jeg laver 🙂 og tak for din hjertevarmende kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *