Power juice med granatæble og citron

Et nyt år er i gang og i denne kolde tid synes jeg, at det er skønt med hjemmelavet grøntsagsjuice, for at styrke immunforsvaret. Derfor får du i dag denne her opskrift på en rigtig power juice med granatæble og citron.

Juicen her er der virkelig power i – den er altså kraftfuld! Den er stærk, lidt bitter og også lidt sød. Den smager især meget af citron, og giver et rigtig godt kick til dagen 😀

Hvis du er interesseret i flere sunde opskrifter som styrker immunforsvaret, så har jeg samlet mine 10 bedste her: Mine mest antiinflammatoriske opskrifter.

Til ca. 750 ml. skal du bruge:

Sådan gør du:

Skræl grøntsagerne hvis nødvendigt (ellers bare nøjes med at vaske dem grundigt), og skær dem i passende størrelser, så de kan komme ned i din juicemaskine. Pil granatæblet og her er det ikke så vigtigt at alle de hvide lameller er væk, da de godt kan komme i juiceren uden at der sker noget ved det.

Følg så instrukserne til din juicemaskine og blend. Tilsæt til sidst en god olie og rør rundt i juicen. Hæld juicen i glas og server evt. med isterninger.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate link.