Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje

Denne spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje er utrolig frisk, sund, basisk og antiinflammatorisk. Spinat er både proteinrig, fyldt med jern, kalium, magnesium og calcium. Derudover indeholder spinat også A-vitamin, B-vitaminer, C-vitamin og K-vitamin. Spinat er virkelig en super sund grøntsag!
For at give juicen lidt sødme har jeg tilføjet æbler. Agurken er med til at gøre spinatjuicen mere basisk, og giver den samtidig en del væske. Ingefær og gurkemeje er begge nogle fantastiske rødder, som er meget antiinflammatoriske, og vil derfor hjælpe med at bekæmpe inflammationer i din krop. Citron indeholder bl.a. C-vitamin som er en antioxidant der hjælper med at forebygge infektioner, forkølelse m.m. C-vitamin hjælper også kroppen med at optage jern, som er afgørende for at opretholde et sundt immunsystem.

Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje-5320

Til 2 store glas skal du bruge:

  • 200 g frisk spinat
  • 3 æbler
  • 1 agurk
  • 1/2 citron
  • 10 g ingefær
  • 5 g gurkemeje

Sådan gør du:

Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje-5322 Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje-5323Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje-5329

Vask alle ingredienser grundigt, fjern æbleskroget fra æblerne og skær dem i både. Juice så det hele i din juicemaskine. Jeg anbefaler at du juicer citron, ingefær og gurkemeje først så du er sikker på at alt når at rende igennem. Tag så spinaten, derefter æblerne og til sidst agurken.

Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje-5336

God fornøjelse og ”get your greens on” 😉

Spinatjuice med citron, ingefær og gurkemeje-5338

Tag gerne et kig forbi min shop, måske en af mine e-bøger kunne friste? 🙂 Klik her.