Glædelig 2. søndag i advent! 😀 I går var en rigtig hjemme-jule-hygge-dag. Imens det storm-blæste udenfor hørte jeg julemusik, redigerede jule-episode af Lærkes Lækkerier og så lavede jeg flere lækkerier i køkkenet, nemlig disse Konfekt-hjerter med lakrids, som også smager af kanel og chokolade! Uhmenum de blev gode, og skal senere i dag med til vegansk julefrokost i Århus!
Du får den lette opskrift her:
For at lave over 30 små konfekt-hjerter med lakrids, skal du bruge:
- 150 g mandler
- 170 g bløde dadler
- 50 g kokos
- 30 g kokosolie
- 20 g rå kakaopulver
- 2 spsk. lakrids ekstrakt
- 2 tsk. ceylon kanel
Sådan gør du:
Mal mandlerne til groft mel i din foodprocessor. Tilsæt så de udstenede dadler, kokos, kakaopulver, lakrids ekstrakt, kanel og kokosolie. Hvis kokosolien er meget hård, hvilket den som oftest er her om vinteren, så er det en god idé at smelte den først. Blend så det hele i foodprocessoren, indtil det har fået den rette konsistens.
Tag så nogle hjerteforme frem og pres konfekten ned i. Stil dem i fryseren i en times tid så de bliver hårde og dermed let kan tages ud af formen.
Opbevar dem i køleskabet i en lukket beholder. De kan fint holde sig en uges tid.
Jeg har flere lækre juleopskrifter i min e-bog “Julelækkerier” – se mere her!