Sådan bruger du True Greens krydderiblandinger

Sådan bruger du True Greens krydderiblandinger

Blogindlægget er sponsoreret af True Greens og indeholder reklame links.

True Greens har lavet 10 lækre krydderiblandinger. De er alle økologiske, naturlige, glutenfrie og veganske. De er specielt lavet til plantebaseret mad, og selvom det er lækkert i sig selv, så bliver det bare en helt anden oplevelse, når det er krydret helt perfekt. Det hjælper disse blandinger dig med.

Jeg har været så heldig at afprøve dem, og det er jeg meget glad for. De smager nemlig virkelig godt alle sammen, og har samtidig givet mig motivationen, til at få eksperimenteret med opskrifter igen. Det er der kommet 3 skønne opskrifter ud af, og 7 idéer til hvordan du kan bruge krydderiblandingerne. Du kan læse mere om dem og købe dem hos TrueGreens.dk.

Krydderiblandingerne er også en ideel idé som gave. Værtindegave, indflytningsgave eller fødselsdagsgave. For rigtig mange mennesker kan nemlig bruge lidt ny inspiration til deres madlavning, og prøv bare at se hvor flotte glassene er!

Krydderiblandingerne kan købes enkeltvis, men TrueGreens har også lavet et ‘kit’ bestående af deres 5 bestsellere. På den måde kan du let få prøvet nogle af krydderierne af, uden at skulle tage valget om hvilke du skal vælge 😉 Se mere og køb her: Vegan kit.

Middelhavs allround
One pot quinoagryde med ristede kikærter

Jeg har udviklet en opskrift med dette krydderi. Du kan se den her: One pot quinoagryde med ristede kikærter. Krydderiet er desuden godt i rigtig mange gryderetter eller på pizza.

Kikærte krydderi

Dette kikærte krydderi er perfekt at putte på dine ristede kikærter. Hæld olivenolie på panden, kom kikærter deri og rist dem sammen med krydderiet. Det smager skønt af bl.a. røget paprika og kanel. Ristede kikærter kan bruges ovenpå gryderetter, pasta, i salater m.m.

Kartoffel allround

Kartoffel allround er virkelig en af mine favoritter. Skal du lave kartoffelbåde i ovnen er dette krydderi perfekt dertil. Dine kartofler får et kæmpe løft.

Pasta krydderi

Jeg har både brugt dette pasta krydderi i en tomatsovs der kom ovenpå pasta, og jeg har brugt det, som det står beskrevet bagpå, hvor man blander den varme pasta med olivenolie og pasta krydderi. Begge dele smager rigtig dejligt, og så bidder den lidt pga. chili!

Sandwich krydderi
Glutenfri sandwich med hummus og avocado

Jeg har lavet en opskrift med dette krydderi. Du kan se mere her: Glutenfri sandwich med hummus og avocado.

Tomatsalt

Perfekt til din tomatmad! Den gør det virkelig nemt at ”peppe up” din tomatmad. Kan også bruges i andre varme retter med tomat.

Avocado topping

Helt klart en af mine favoritter! Jeg elsker nemlig at spise avocado på brød, og denne her avocado topping er bare prikken over i’et! Det ser både flot ud og smager himmelsk!

Grøntsags allround

Lækre sprøde grønkålschips med grøntsags allround på – det er sagen! Krydderiet er lidt stærkt og giver skøn karakter til dine sunde chips!

Italiensk allround

Jeg har brugt italiensk allround som krydderi til min pizza. Det smagte rigtig godt. Krydderiet passer også godt i en tomatsovs til pasta.

Rød pesto mix

Rød pesto mix har jeg også brugt i en ny opskrift til bloggen. Jeg har puttet det i en salat. Læs mere her: Linsesalt med rød pesto.

Fra mig får du her en stor anbefaling til disse krydderiblandinger. De giver et løft til dine retter, og sparer dig for tid og tankekraft, da du ikke selv behøver blande enkelte krydderier. Krydderiblandingerne kommer i gode genanvendelige glas, som også let kan stables i krydderiskabet. Køb dem her: TrueGreens.dk.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *