Bagt bønnepostej

Bagt bønnepostej

Savner du en lækker bagt bønnepostej til din frokost eller aftensmad? Så er du kommet til det rette sted! Denne her bønnepostej er glutenfri og vegansk, og smager dejligt af rosmarin, oregano og basilikum. Den mætter godt, og er skøn at have i køleskabet, til når sulten melder sig.

Til 1 stor bagt bønnepostej i en bageform skal du bruge:

Sådan gør du:

Sæt quinoa og vand over kog i en gryde. Skræl imens løget og persilleroden og hak det i mindre stykker og put i din foodprocessor sammen med de hvide bønner. Skær også peberfrugten i mindre stykker og put deri sammen med de resterende ingredienser. Når quinoaen har kogt færdigt, hælder du også den derned og blender det hele godt og grundigt. Husk at smag til!

Put postejen ned i din ønskede form med bagepapir. Sæt den ind i en forvarmet ovn på 200 grader, hvor den skal bages i 1 time. Lad den køle lidt af før du skærer i den. Det er lettest at tage bagepapiret af postejen, når den er kold! Jo koldere den er, jo lettere er det også, at skære skiver af postejen, men den kan også sagtens smøres ud, hvis man foretrækker det.

Postejen er lækker ovenpå en skive rugbrød (f.eks. denne opskrift på glutenfrit og vegansk rugbrød), og den kan også spises til aftensmad!

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *