Pink Power Salat

Da jeg stod og skulle lave en salat til aftensmaden i dag, fik jeg lyst til noget med en pang farve! Tænkte med det samme på rødbede, som jo har den smukkeste rød/pink farve som i hvert fald siger pang! En revet salat med rødbede, gulerod og æble som gør det lidt sødt, citron som giver det en twist, og persille, som udover at have en flot pang grøn farve, smager super godt i slæng med de andre grøntsager, det var lige hvad jeg havde brug for!
Det er nemlig også vigtigt, at mærke efter hvilke farver man har lyst til at spise, og hvad man har brug for at kigge på! Maden skal jo smage godt, men den skal også se god ud. Jo smukkere maden er, desto mere god energi overfører du til maden når du spiser den.
Denne her salat vil helt sikkert give dig en ordentlig portion god energi med power, liv og kærlighed <3

pink-power-salat-close

Ingredienser til denne Pink Power Salat:

  • 3 gulerødder
  • 1 STOR rødbede
  • 1 STORT æble eller 2 små æbler
  • ½ presset citron (smag til)
  • En god portion persille (efter lyst)
  • Blåbær efter lyst (jeg brugte 10 stk.)

Skræl gulerødder, rødbede og æbler (fjern kernehus) og skær over så de passer til at komme i dit råkostapparat eller andet som du har til at rive med.
Riv det og hæld det over i en stor skål. Skyl og hak persillen og put i skålen. Pres citronen og fordel over grøntsagerne. Bland alt godt og drys til sidst med blåbær. Husk at smag til om hvor syrlig du vil have den, og hvor meget persille smag du vil have i 😉

pink-power-salat-grønnsaker pink-power-salat-persille pink-power-salat2