Dette blogindlæg indeholder affiliate links.
Et lækkert kakaopålæg med sorte bønner, som smager skønt af kakao og vanilje, perfekt til en lille mad, eller til at putte på vafler eller pandekager.
Hvis der er én ting min datter virkelig elsker af søde sager, så er det altså chokolade! Så du kan nok forestille dig hendes begejstring for dette her lækre kakaopålæg. Og det smarte ved det hele er, at selvom det smager virkelig godt, så er det samtidig også fyldt med gode næringsstoffer 😉
Du skal bruge:
- 70 g mandler
- 30 g sesamfrø
- 1 dåse sorte bønner
- 50 g kokosolie
- 150 g udstenede dadler
- 30 g usødet kakaopulver
- 1 tsk. vaniljepulver
- 2 spsk. hybenpulver
- 150 ml. mandelmælk
Sådan gør du:
Put mandler og sesamfrø i din foodprocessor og blend det. Smelt kokosolie, skyl bønnerne, og udsten derefter dadlerne og put det i foodprocessoren sammen med de resterende ingredienser. Blend nu godt og grundigt igen, til det har fået en lækker cremet konsistens.
Hæld det over i dine ønskede beholdere og opbevar i køleskabet, hvor det kan holde sig i et par uger.
Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂