Wok med soya

Er du blevet træt af rugbrød, og har lyst til en varm vegetarisk og vegansk frokost? Så har jeg en glimrende opskrift til dig: Wok med soya. Den smager skønt og er fyldt med lækre friske grøntsager og soy4you.

Wok med soya-8290

Til 2 portioner skal du bruge:

 • 1 rødløg
 • 1 almindeligt løg
 • 1/2 stor squash
 • 1 gul snack peber
 • 1 rød snack peber
 • 60 gr. (eller mere) frisk spinat
 • Lidt frisk stærk chili (alt efter smag og behag)
 • 50 gr. soy4you bites
 • Vand til din soya
 • 1 stor tsk. grøntsagsbouillon
 • 1 tsk. ingefær
 • 1 tsk. gurkemeje
 • 1/2 tsk. karry

Sådan gør du:

Wok med soya-8292 Wok med soya-8291Wok med soya-8293 Wok med soya-8296

Start med at koge ca. 500+ ml. vand. Når det koger, opløser du grøntsagsbouillon i vandet i en gryde, og så skal dine soy4you bites i og stå og trække i 5 minutters tid. Imens skærer du dine løg i ringe og i mindre stykker og putter dem i din wokpande med olie. Gør de andre grøntsager klar, ved at skære peberfrugterne i strimler og squashen i tynde skiver. Tænd nu for din kogeplade og tilsæt chili, ingefær, gurkemeje og karry, når dine løg er let gennemsigtige.

Wok med soya-8297 Wok med soya-8299Wok med soya-8300 Wok med soya-8301Wok med soya-8302

Tilsæt så de udskårne grøntsager og bland det hele i wokpanden. Skru ned for varmen og sæt låg på. Lad det stå i et par minutter, rør gerne rundt, hvis du er i tvivl om det brænder på. Hæld så vandet fra din soya og bland soy4you i retten. Lad det stå lidt igen under låg. Vask spinaten imens og tilsæt den som det sidste. Din wok med soya er færdig når spinaten er blevet slap.

Wok med soya-8304Wok med soya-8306

Nyd wok med soya som den er, eller sammen med f.eks. risnudler.

Wok med soya-8307

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *