Rå valentins-kager

Nu er det snart valentinsdag, og derfor har jeg lavet lækre veganske og glutenfrie rå valentins-kager! De er perfekte at nyde sammen med en du holder af, eller hvis du vil forkæle dig selv 😉 De smager skønt af chokolade og hindbær.

Til ca. 12 stk. skal du bruge:

Chokoladebundene:

  • 100 g cashewnødder (eller mandler)
  • 150 g dadler
  • 3 spsk. usødet kakaopulver
  • 1 spsk. lucumapulver (kan undlades)
  • 1 tsk. vaniljepulver

Hindbærfyld:

  • 100 g optøede hindbær (du kan også bruge jordbær)
  • 50 g dadler
  • 50 g kokosmel

Sådan gør du:

Start som det første med at tage hindbær ud af fryseren, så de kan tø. Når de stort set er tøet op, kan du blende cashewnødderne i din foodprocessor. Tilsæt derefter de udstenede dadler, kakaopulveret, vaniljepulveret og lucumapulveret. Blend igen indtil det har fået en god sammenhængende konsistens.

Pres nu dejen ud på bordet og brug en hjerteform til at lave hjerter med indtil du ikke har mere dej tilbage. Stil hjerterne til side og gå i gang med at lave hindbærfyldet. Blend alle ingredienserne i foodprocessoren indtil det har en ensartet konsistens. Nu skal hindbærfyldet fordeles ud over den ene halvdel af chokoladebundene og bagefter skal den anden halvdel sætes oven på dem. Herefter er det en god idé at putte dem i fryseren i ca. ½ time, så kagerne får sat sig ordenligt.

De skal derefter opbevares i køleskabet. Pynt dem med kokosmel eller friske hindbær!
Rigtig romantisk valentinsdag!

Se også gerne med i min video om disse rå valentins-kager! 🙂

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂