Mangler du lige et eller andet ekstra til en ret? Så er min opskrift på lilla avocado-dip et rigtig godt bud. Den er både flot i farven, og så er den smagfuld og lækker cremet.
Til 1 lille portion skal du bruge:
- 1 avocado
- Ca. 65 g rødbede
- 1 spsk. citronsaft
- Ca. 1 tsk. himalaya salt (smag til)
- Lidt stødt eller frisk kværnet peber (smag til)
- 2 tsk. tørret ramsløg (eller 1 fed hvidløg)
- En lille sjat vand (til ønsket tykkelse)
Sådan gør du:
Skræl rødbeden og skær den i mindre stykker. Put den i din foodprocessor og blend. Tilsæt derefter avocadoen og de resterende ingredienser og blend igen. Smag til inden du hælder avocado-dip’en over i en lille skål.
Denne lilla avocado-dip kan holde sig i køleskabet et par dage og er perfekt at bruge som dip til chips, kartofler, brød eller som dressing på diverse 🙂 Se f.eks. min opskrift på Bagte og fyldte søde kartofler, hvor jeg bruger denne lilla avocado-dip ovenpå. Det kan virkelig være prikken over i’et i rigtig mange retter! 🙂
Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂