Mangler du lige et eller andet ekstra til en ret? Så er min opskrift på lilla avocado-dip et rigtig godt bud. Den er både flot i farven, og så er den smagfuld og lækker cremet.
Til 1 lille portion skal du bruge:
- 1 avocado
- Ca. 65 g rødbede
- 1 spsk. citronsaft
- Ca. 1 tsk. himalaya salt (smag til)
- Lidt stødt eller frisk kværnet peber (smag til)
- 2 tsk. tørret ramsløg (eller 1 fed hvidløg)
- En lille sjat vand (til ønsket tykkelse)
Sådan gør du:
Skræl rødbeden og skær den i mindre stykker. Put den i din foodprocessor og blend. Tilsæt derefter avocadoen og de resterende ingredienser og blend igen. Smag til inden du hælder avocado-dip’en over i en lille skål.
Denne lilla avocado-dip kan holde sig i køleskabet et par dage og er perfekt at bruge som dip til chips, kartofler, brød eller som dressing på diverse Se f.eks. min opskrift på Bagte og fyldte søde kartofler, hvor jeg bruger denne lilla avocado-dip ovenpå. Det kan virkelig være prikken over i’et i rigtig mange retter!
Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen