Kanelsnegle er super lækre, og når de er uden raffineret sukker som disse, kan man med god samvittighed spise dem som et lækkert mellemmåltid Derudover er kanelsneglene også glutenfrie og veganske, og de knaser let, er søde og smager dejligt af kanel.
Se opskriften her: Glutenfrie, veganske kanelsnegle med æble.
I min nyeste video af Lærkes Lækkerier viser jeg dig, hvordan du laver disse kanelsnegle. Jeg håber, at du vil blive inspireret og måske endda prøve at lave dem! Se med i videoen herunder, og del meget gerne, hvis du tror andre også vil få glæde af den ?
Hvis du er interesseret i flere lækre opskrifter så tag gerne et kig forbi min shop, hvor jeg har 5 e-bøger med masser af god inspiration til dig! Klik her
kan man bruge fint blendede havregryn i stedet for de meltyper du bruger?
Hej Kathrine
Jeg har ikke prøvet det, så jeg ved det desværre ikke. Dejen bliver i hvert fald anderledes med havre, men måske det også bliver godt! 