One pot quinoagryde med ristede kikærter

One pot quinoagryde med ristede kikærter

Blogindlægget er sponsoreret af True Greens og indeholder reklame links.

One pot quinoagryde med ristede kikærter er en af mine nye aftensmadsfavoritter. Det er super let at lave, og indeholder lækre grøntsager. De ristede kikærter på toppen er virkelig prikken over i’et.

Jeg elsker quinoa, og dette er en god og let måde at spise quinoa på til aftensmad.

One pot quinoagryde med ristede kikærter
Til 2 portioner skal du bruge:
Sådan gør du:

Hvis dine edamamebønner er i bælg, så start med at hæld kogende vand over dem, og lad dem stå et par minutter. Derefter kan du fint presse bønnen ud af bælgen. Put så olie i en stor gryde. Pil løget, hak det og kom det ned i gryden. Steg løgene til de er gennemsigtige, og så tilsætter du hakket champignon, og lader det stege til de er blevet lidt slatne. Tilsæt så courgette og rød peberfrugt skåret i skiver, samt den frosne spinat og edamamebønnerne. Hæld vandet deri og når det koger, rører du grøntsagsbouillonen i, og tilsætter quinoa, som du gerne har skyllet først (for at fjerne bitterstoffet saponiner). Tilsæt også middelhavskrydderiet, rør rundt og skru ned på lav varme. Nu skal det småsimre med låg på i ca. 10 minutter. Derefter skal det simre i yderligere 10 minutter, men uden låg, for at det overskydende vand fordamper.

Imens kan du stege kikærterne på panden med lidt olie og kikærtekrydderi. Jeg bruger et låg til panden, så kikærterne ikke popper eller sprøjter over det hele. Lad det stege på høj varme til de er blevet sprøde.

Server din one pot quinoagryde i skåle med kikærterne på toppen, og evt. lidt frisk lime til.

Find mere inspiration til din aftensmad med min e-bog: “Syv sunde slags aftensmad”.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *