Kold quinoagrød med kakao

Elsker du chokolade? Og kan du godt lide at spise grød til morgenmad? Så er denne her opskrift på kold quinoagrød med kakao da lige noget for dig! Den smager skønt af kakao og banan, og er helt vegansk og glutenfri.

Opskriften er nem at lave, og du kan sagtens lave den om aftenen inden du skal i seng, så er den klar til at spises til morgenmaden dagen efter, og på den måde sparer du tid om morgenen.

Opskriften er til 2 portioner, og selvom det måske kun er dig der skal spise den, så kan du sagtens lave begge portioner, fordi grøden kan fint holde sig i køleskabet et par dage. På den måde har du også til en anden dags morgenmad, og det er altså smart! Du kan også lave begge portioner til 1 stor portion hvis du er meget sulten.

Til 2 portioner kold quinoagrød med kakao skal du bruge:

Sådan gør du:

  

Del bananen i to og mos den i hver sin skål. Halver så mængden af de resterende ingredienser, og put hver halvdel i hver sin skål. Rør godt rundt, og stil den i køleskabet, hvis du ikke skal spise den lige med det samme.

Når du er klar til at spise, pynter du grøden med f.eks. bær, hampefrø og kokosflager, eller hvad du har lyst til.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *