Rå chokoladekage med spinatcreme

Har du prøvet at lave kage med hvide bønner? Det har jeg nemlig brugt i denne her rå chokoladekage med spinatcreme! Den er derfor fyldt med gode proteiner (spinat og bønner) og gode fedtstoffer fra nødder, chiafrø og kokosolie. En rigtig Skipper Skræk kage 😉

Til 10 store stykker skal du bruge:

  • 200 g valnødder
  • 230 g udstenede dadler
  • 40 g usødet kakaopulver
  • 30 kokosmel
  • 15 g chiafrø
  • 1 tsk. himalayasalt

Topping:

  • 1 dåse butterbeans/hvide bønner
  • 50 g frisk spinat
  • 1 spsk. kokossirup
  • 30 g kokosolie

Sådan gør du:

Put valnødderne i din foodprocessor og blend det til mindre stykker. Tilsæt så udstenede dadler og de resterende ingredienser og blend igen, indtil du har fået en god kagemasse, som kistrer sammen når du tager lidt op i hånden og trykker det mod hinanden. Fordel det ud i en firkantet form.

Put så dine hvide bønner i foodprocessoren sammen med de resterende ingredienser til din topping. Blend indtil det er blevet til en cremet og ensartet masse. Fordel den over kagen, og put den derefter i fryseren i en times tid for at den får sat sig. Du kan også opbevare den i fryseren over længere tid, hvis kagen ikke skal serveres endnu. Bare husk at tage den op og i køleskabet dagen før den skal spises, så den ikke er helt frossen 😉

Opbevar den derefter i køleskabet, hvor den kan holde sig i en uges tid. Pynt evt. med kokosmel.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *