Jeg er vild med grød til morgenmad, og her får du en opskrift på en let og enkel glutenfri grød, som jeg ofte laver. For at gøre det mere interessant, varierer jeg det, som jeg putter ovenpå grøden. Enten frisk frugt, en mos eller bær.
Til 2 portioner skal du bruge:
- 2 dl af følgende 3 glutenfrie flager:
1/3 boghvedegryn eller flager
1/3 hirseflager
1/3 quinoaflager - 4 dl vand
- Lidt himalaya salt
- Evt. ½ tsk. ceylon kanel
Sådan gør du:
Mål dine glutenfrie flager op og put i en gryde sammen med vand, salt og kanel. Når det koger, skruer du ned på lav varme, og rører rundt, indtil det har fået en god grødkonsistens. Det er meget hurtigt at lave, så pas på det ikke brænder sig fast til gryden.
Hæld grøden over i to skåle og spis med f.eks. en hjemmelavet mos ovenpå, som denne mos med mirabeller, æble og ingefær.
Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂
Dette blogindlæg indeholder affiliate link.