Glutenfrie og veganske jødekager

I dag får du en opskrift på glutenfrie og veganske jødekager. De er ret traditionelle og super sprøde og smelter næsten i munden! Det er en rigtig skøn lille småkage her i julemåneden.

Til ca. 25 stk. skal du bruge:

Sådan gør du:

Start med at hak nødderne fint. Put dem over i en stor skål og bland dem sammen med de resterende tørre ingredienser. Riv så skallen fra ½ citron og bland i. Ælt nu dejen sammen med plantesmørret indtil det kan samle sig til en god klump. Form så dejen til en tyk pølse, i samme tykkelse som du ønsker dine småkager. Stil den på køl i en times tid, eller indtil dejen er blevet fast. Skær så ca. ½ cm. Tynde skiver af pølsen og form/pres dem helt runde på bagepladen med bagepapir på.

Pres nogle hakkede mandler ned i hver småkage på midten, og drys med kanel og kokossukker på toppen. Put dem ind i en forvarmet ovn på 200 grader hvor de skal bages i ca. 10 minutter. Lad dem køle af på en rist inden de spises eller puttes i en kagedåse.

Rigtig god fornøjelse!

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate link.