Sunde ispinde med spinat og lime

Blogindlægget indeholder affiliate links.

I dag får du en lækker opskrift på sunde ispinde med spinat og lime, mango, appelsin og avocado. Den er naturligt sød og frisk i smagen. Det søde fra mangoen passer yderst godt til den markante limesmag. Isen kan også drikkes som smoothie, hvis du hellere vil det, eller hvis du har noget tilovers.

Isen her kan spises af både børn og voksne. Hvis du har små børn, som ikke kan eller skal spise samme størrelse is som dig selv, så kan jeg anbefale at du hælder isblandingen i små isterningforme/chokoladeforme, og stikker en pind i den.

Jeg har brugt søde hjerteforme til mine ispinde, og de fungerer rigtig godt.

Du skal bruge:
  • 2 avocado
  • ½ mango
  • 2 appelsiner
  • 2 håndfulde/ca. 50 g frisk spinat
  • Saften og skallen fra ½ lime
Sådan gør du:

Fjern sten og skræl fra avocado, mango og appelsin og put dem i din blender, sammen med spinat og saften samt skallen fra limen. Blend så godt og grundigt, og hvis du kan undlade det, så lad vær med at tilføje vand.

Hæld det derefter i dine ønskede ispindeforme, og put i fryseren. Når de er frosne nok, er de klar til at nydes! 🙂

Hvis du har rester tilovers, så er blandingen her perfekt til at lave om til smoothie. Du tilføjer bare lidt væske, evt. vand eller plantemælk, blender igen og så har du en super lækker smoothie også! 😉

Hvis du vil gøre ispindene endnu mere sunde, så husk at tilføj lidt spirulinapulver eller matchapulver.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *