Ramsløgspread med hampefrø

Ramsløgspread med hampefrø

Så er det den tid på året hvor ramsløg er i sæson, og derfor har jeg lavet en opskrift til dig på ramsløgsspread med hampefrø. Det er en lækker cremet spread, med en kraftig ramsløgsmag.

Ramsløgspread med hampefrø

Jeg elsker at bruge naturens spisekammer, og hygger mig med at plukke og derefter tilberede derhjemme. Ramsløg gror ofte i skovbunden, og jeg har også været så heldig, at finde dem ved stranden. Ramsløg smager og dufter mildt af hvidløg, og de er også rigtig sunde. De indeholder en stor mængde C-vitamin og har samme gode egenskaber som hvidløg, da de også er betændelseshæmmende, blodtrykssænkende og styrker dit immunforsvar.

Til 1 portion skal du bruge:

  • 1 dåse butterbeans
  • 13 stk. ramsløg
  • 20 g hampefrø (afskallede)
  • 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • Smag til med himalayasalt og peber

Sådan gør du:

Vask dine ramsløg grundigt og put dem i en foodprocessor sammen med de resterende ingredienser. Blend nu til det har fået en god ensartet konsistens. Husk at smag til! Put din ramsløgspread i en beholder og opbevar den i køleskabet. Der kan den holde sig i en uges tid.

Ramsløgspread med hampefrø

Ramsløgspread med hampefrø er perfekt at bruge oven på brød som et plantebaseret pålæg.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *