Orangesmoothie med hyben og kakifrugt

Kakifrugt er en super lækker frugt at bruge i smoothie, da den tilfører den en skøn sødme. I denne opskrift på orangesmoothie med hyben og kakifrugt, er det især appelsinen og hybenerne som smager igennem.

Dette er en rigtig C-vitaminsbombe, da både hyben, appelsin og kakifrugt indeholder meget C-vitamin. Derfor er denne smoothie perfekt til at booste dit immunforsvar 😉

Til ca. 1000 ml. skal du bruge:

  • 1 appelsin
  • 1 kakifrugt
  • 100 g frosne hyben
  • 1 gulerod
  • 1 avocado
  • 4 dl vand

Sådan gør du:

Skræl din gulerod hvis nødvendigt, og skær enderne fra. Skær den i mindre stykker og put i din blender sammen med den udstenede avocado. Pil skallen af appelsinen og skær den, samt kakifrugten, i mindre stykker og put det i blenderen. Tilsæt de frosne hyben og vandet. Blend nu indtil det har fået en ensartet konsistens.

Server i glas og drik med f.eks. et glassugerør. Hvis du gerne vil gemme noget af din smoothie, kan du fint gøre det. Fyld da en glasflaske helt op med smoothie, og opbevar den i køleskabet.

Hvis du gerne vil spise din smoothie i en skål, kan du sagtens gøre det, men tilsæt så mindre vand end de 4 dl, som jeg har skrevet i ingredienslisten.

Find mere inspiration til dine smoothies i min e-bog: Farverige smoothies! Du kan læse om den lige her: Farverige smoothies.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *