Juleaften nærmer sig, og derfor har jeg lavet noget lækkert konfekt, som alle kan være med til at trille og spise! Disse julekokoskugler smager skønt, og så er de samtidig sunde, glutenfrie og laktosefrie.
Jeg vil ønske dig en rigtig glædelig og kærlig jul, og ønsker dig et lykkeligt nyt år, hvor drømme går i opfyldelse 😉
Og nu til opskriften. Til ca. 40 stk. julekokoskugler skal du bruge:
- 100 g mandler
- 50 g valnødder
- 50 g hasselnødder
- 200 g friske dadler
- 20 g kokosolie
- 2 spsk. kakaopulver
- 3 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- Kokosmel (til at trille kuglerne i)
Sådan gør du:
Start med at blend alle nødderne i din foodprocessor. Udsten så dadlerne og put dem i, samme med de resterende ingredienser. Kør foodprocessoren igen og lav så små kugler af massen. Tril dem til sidst i kokosmel og put dem i en kagedåse. Opbevar i køleskabet.
God fornøjelse og igen rigtig glædelig jul! <3
Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂