Novas 1 års fødselsdag

Den 13. september 2019 var det Novas 1 års fødselsdag! Tænk at der er gået et helt år allerede. Livet er godt nok vildt!

Det har været en skøn fødselsdagsweekend for Nova. Om fredagen vågnede hun op til et hjem pyntet op med flag. Hun var meget interesseret i dem, og pegede på dem med glæde i sin stemme.

Vi gik en lille morgentur i nabolaget, hvor vores søde naboer havde hejst flaget for Nova. Vi fik også skypet med mine forældre og efter Novas første lur kom hendes farmor Torhild og bedstefar Paul på besøg hele vejen fra Norge. Det var SÅ dejligt at de ville komme og fejre fødselsdagen med os.

Nova fik åbnet pakker og fik nogle rigtig fine ting, bl.a. en smuk hjemmestrikket trøje fra min veninde Sille, og en xylofon med pentatonisk skala fra os.

Bagefter var det også sjovt at få lov til at lege lidt med gavepapiret 😉

Om eftermiddagen hyggede vi ude på terrassen i solskinsvejr.

Og det vildeste af alt var, at Nova begyndte at gå på hendes fødselsdag! Sikre, langsomme, vraltende skridt flere meter selv – fantastisk!

Lørdag gjorde jeg klar til at der ville komme flere gæster. Jeg bagte glutenfrie fødselsdagsboller og lavede en glutenfri og vegansk fødselsdagskage. Det var min bror Kasper og hans kone og børn der kom på besøg med en gave til Nova. Det var super hyggeligt, og jeg spillede fødselsdagssang på klaveret for Nova.

Nova fik sin egen ”kage” som var bolledej i muffinsform med creme på toppen af cashewnødder, kokosmælk, dadler, vanilje- og rødbedepulver. Lyset fik min niece dog lov til at puste ud 😉

Tillykke lille skat med fødselsdagen – du gør mig lykkelig!

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂