Storesøster-vente-kuffert

Jeg har lavet en storesøster-vente-kuffert til min datter Nova. Det er en gave som hun får, når fødslen af lillesøster går i gang. Kufferten indeholder forskellige ting, som kan bruges i ventetiden, indtil lillesøster er født.

Min datter Nova har et ønske om, at være med til fødslen af sin lillesøster. Det er dog klart, at ingen ved hvor lang tid det vil tage, og om det bliver mest om natten eller dagen osv. Men for at gøre det lidt ekstra specielt for hende, mens mor og far har fokus på hjemmefødslen, så vil jeg gerne give hende denne gave, som måske kan gøre ventetiden lidt mere spændende, og få tiden til at gå hurtigere. Nova er sammen med sin mormor under hele fødslen, og de kan så sammen lave noget fra kufferten hvis de vil.

En sådan storesøster-vente-kuffert, kan jo indeholde alt det man har lyst til, at den skal indeholde. Du kender dit barn bedst, og ved hvad som interesserer hende/ham, og kan dermed let lave en personlig kuffert, som dit barn helt sikkert vil elske.

Jeg har købte tingene i Søstrene Grene, genbrug og fra Fritrolderi. Det har i alt kostet ca. 450 kr. Det kan jo sagtens gøres billigere og også dyrere. Helt op til dig.

I Novas storesøster-vente-kuffert er der:

  • Forskellige slags papir til at male og tegne på
  • Pensler og skumpensler
  • Guld og sølv maling
  • Små magnet lærreder i dyreforme
  • Pixibøger
  • Hårspænder
  • Store diamanter fra Bauspiel
  • Figenstang, frugtbjørne og et stykke chokolade

Jeg er spændt på, om kufferten bliver et hit. Nu er der i hvert fald planlagt lidt for Nova i ventetiden, som de kan lave hvis de vil. Det giver mig en ro at vide, at hun får den, og måske den kan give dig inspiration 🙂

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *