En sundere og lækker chokoladebudding – som er helt vegansk og uden mælkeprodukter eller gelatine. Den er meget let at lave og ikke mindst meget hurtig!
Min mand Christian ELSKER denne chokoladebudding, og da det var hans fødselsdag for nogle uger siden, så serverede jeg selvfølgelig hans yndlings dessert for ham 🙂 Og du skal selvfølgelig også have opskriften!
Til 6 små stk. skal du bruge:
- 1 dåse kokosmælk
- 3 spsk. usødet kakaopulver
- 2 spsk. kokossukker eller rørsukker
- 1 tsk. vaniljepulver
- ½ lille tsk. agar agar pulver
- Piskbar sojafløde
- Hindbær
Sådan gør du:
Hæld kokosmælken i en gryde og tænd for kogepladen. Rør agar agar pulveret i med et piskeris, så der ikke er flere klumper. Tilsæt kakaopulver, sukker og vaniljepulver og rør rundt igen med piskeriset. Når det koger skruer du ned til middel-lav varme og lader det koge i 5 minutter under omrøring! Derefter hælder du det over i dine ønskede forme. Stil dem nu på køl i køleskabet, hvor de skal stå og sætte sig et par timer, så de bliver faste.
Inden du skal spise dem eller servere dem, så pisker du flødeskummet (tilsæt gerne et lille drys vaniljepulver). Afhængig af hvilke forme du har valgt, så kan du enten tage buddingen ud af formen, og pynte dem hver især med flødeskum og hindbær, (det kan være svært, at få dem ud, uden at de går i stykker, men det kan godt lykkes!) Eller også så kan du servere buddingen i formen, med flødeskummet og hindbærrene ved siden af. Begge dele smager lige godt 😉
Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂
Dette blogindlæg indeholder affiliate link.