Blå smoothie-bowl

Jeg elsker smoothies, og til morgenmad er det især lækkert at lave en smoothie-bowl, som denne her flotte blå smoothie-bowl.

Smoothien smager sødt og af banan og lidt af mynte. For en sundere og mere grøntsagsfyldig version, kan du tilsætte frossen blomkål!

Den er farvet med et superfoodpulver som hedder butterfly pea pulver. Det er helt smagsneutralt og stammer fra en smuk tropisk blomst der dyrkes i Thailand. Den er fyldt med antioxidanter og har anti-inflammatorisk effekt, samt en høj koncentration af proanthocyanidiner, som er kendt for at booste kollagen produktionen. Samtidig giver den dig et naturligt energiboost uden koffein.

Til 2 portioner skal du bruge:

  • 1/4 cantaloupmelon
  • 2 bananer (brug frosne for en kold version)
  • 100 g cashewnødder
  • 20 stk. mynteblade
  • 2 tsk. butterfly pea pulver
  • ½-1 dl vand

Sådan gør du:

Fjern skallen fra melonen, skær den i mindre stykker og put i din blender sammen med de resterende ingredienser. Sørg for at have de bløde ingredienser nederst, dvs. melonen og bananen hvis den ikke er frossen.

Blend nu indtil det har fået en ensartet og cremet konsistens. Hvis du bruger frossen banan, kan det være du skal bruge mere tid på at få det blendet ordenligt, ved at stoppe blenderen flere og gange og røre rundt.

Server din smoothie i to skåle og pynt med valgfrit pynt som f.eks. friske bær, frugter, nødder, spiselige blomster, urter og superfoods.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *