I anledningen af påsken har jeg lavet en skøn påskejuice, som har en utrolig smuk gul farve. Den er dejlig frisk og sød i smagen 🙂
Solen er kommet, varmen bliver der mere og mere af, og påsken er i fuld gang! Jeg har påskeferie, og jeg nyder det utrolig meget. Jeg har lige købt stedmoderblomster til mine krukker på terrassen, og venter spændt på at påskeliljerne i haven springer ud!
Med denne påskejuice får du bl.a. C-vitamin fra citronen. C-vitamin er en antioxidant der hjælper med at forebygge infektioner, forkølelse m.m. C-vitamin hjælper også kroppen med at optage jern, som er afgørende for at opretholde et sundt immunsystem. Derudover er gurkemeje meget antiinflammatorisk, og vil derfor hjælpe med at bekæmpe inflammationer i din krop.
Til ca. 2 personer skal du bruge:
- 10 g gurkemeje
- 1/2 citron
- 2 gule peberfrugter
- 2 æbler
- 2 persillerødder
Sådan gør du:
Fjern kernehuset fra peberfrugterne og æblerne og skær dem i mindre stykker. Skræl persillerødderne og fjern enden. Vask gurkemejen og den halve citron og juice det hele i din juicemaskine. Server juicen i glas, og hvis du vil have lidt sødt med din påskejuice, vil jeg anbefale mine nyeste opskrift: Påskeæg med gurkemeje, lakrids og rødbede! 😀
Jeg håber, at du nyder din påske og det flotte vejr! 🙂
Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂