Hjemmelavet ansigtsscrub

Vil du gerne have en blød og sund hud? Så er denne her hjemmelavet ansigtsscrub virkelig god og plejende mod din hud. Den indeholder kun 3 ingredienser som alle er helt naturlige.

Især i den kolde tid kan jeg opleve tør hud. I år syntes jeg, at det var værre, og derfor besluttede jeg mig for at lave min egen hjemmelavede ansigtsscrub, for at pleje og nære min hud. Jeg er super tilfreds med resultatet. Scruben efterlader min hud blød, ren, glat og lækker.

Hjemmelavede ansigtsscrubs er et godt supplement til den daglige skønhedsrutine, og så er det en god og billig måde, at give huden ekstra pleje på.
Citronen i denne ansigtsscrub virker bakteriedræbende og rensende, derfor er den også rigtig god mod uren hud. Derudover giver den dig masser af C-vitamin, som hudcellerne elsker. Kokosolien er med til at fugtiggøre huden, og så er den rig på laurinsyre, som er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende virkning – derfor perfekt til din hud.

Til 1 portion skal du bruge:

  • 100 g kokosolie
  • 150 g fint havsalt
  • Skallen af 1 citron
  • Saften af samme citron

Husk at bruge økologiske ingredienser da du påfører det direkte på din hud! 🙂

Sådan gør du:

Riv skallen af citronen og pres den derefter. Hæld det hele over i en stor røreskål sammen med kokosolien og havsaltet. Bland det godt og grundigt og put det derefter over i en ønsket beholder, som f.eks. en glasbeholder med låg. Have den stående på badeværelset.

Sådan bruger du din hjemmelavede ansigtsscrub:

Tag en god klat i hånden og fordel det i dit ansigt (eller tag flere mindre klatter). Massér ansigtet med små blide cirkelbevægelser. Når du føler du har været hele vejen rundt, kan du skylle dit ansigt med varmt vand, og blidt duppe dit ansigt med et håndklæde efterfølgende. Huden vil nu fremstå og føles ren, glat og blød, og du vil slet ikke behøve creme.

Hvor ofte skal jeg bruge den?

Det er helt op til dig, hvor ofte du skal bruge den, og det kommer helt an på din hud. Jeg bruger scruben ca. 1 gang om ugen, eller når jeg synes min hud trænger til ekstra pleje. Måske vil du opleve at bruge den mere i vinterhalvåret end sommerhalvåret, og det er helt naturligt.

Kan jeg også bruge den på resten af kroppen?

Ja det kan du sagtens! Tag den med ind i brusekabinen, og brug den på din krop, når du føler, at du er meget tør eller har døde hudceller du gerne vil af med. Vær dog opmærksom på at gulvet bliver glat, da scruben indeholder olie!

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *