1 års bryllupsdag

1 års bryllupsdag

I dag har Christian og jeg 1 års bryllupsdag. Hvor er det vildt, at der allerede er gået et helt år siden, vi fejrede vores kærlighed sammen med familie og venner.

Du kan læse om vores fantastiske bryllup lige her.

Vi startede dagen med at sove længe (det gælder om at nyde det inden baby kommer!), og så spiste vi hjemmebagt glutenfrit brød, vandmelon og drak te. Derefter åbnede vi vores gaver til hinanden.

Et papirbryllup

1 års bryllupsdag er også det man kalder for papirbryllup, hvilket betyder, at man giver hinanden en bryllupsgave i papirform. Vi har begge givet hinanden et gavekort. Jeg får en bog jeg ønsker mig om smertefri fødsel, og Christian fik et gavekort til bowling. Derudover havde vi begge skrevet et personligt brev til hinanden, og det var slet ikke planlagt. Vi havde faktisk også skrevet næsten det samme til hinanden! Haha… sådan går det vist, når man kender hinanden godt.

Senere kørte vi til gårdbutikken Holtgaard, og købte lækre økologiske jordbær til bryllupskagen, og jeg plukkede nogle fine hybenroser, som den blev pyntet med.

Traditionen tro spiste vi toppen af vores bryllupskage, som har ligget og hygget sig i fryseren et år. Kagen smagte virkelig godt, selvom den havde tabt lidt af sin kraftige jordbær smag. Alligevel var det næsten som at blive taget tilbage til den smukke lade, da vi madede hinanden med den. Vi inviterede vores naboer over for at hjælpe os med at spise kagen. Det tror jeg de var ret så glade for 😉

Du finder opskriften på min glutenfrie, veganske og rå bryllupskage lige her.

Derudover har vi nydt dagen sammen ved bl.a. at læse i vores gæstebog, og mindes den skønne dag, samt se vores egen lange hjemmevideo fra hele brylluppet.

Og hvordan har det så været i løbet af året at være en fru Taskenlund? Jo det har virkelig været fantastisk. Jeg elsker at være gift, bære den smukkeste guldring på fingeren, gå rundt med vores barn i maven, og se min elskede mand i øjnene stråle af glæde. Jeg er stadig ligeså lykkelig som for et år siden, og jeg nyder hvert øjeblik. Livet går helt som planlagt og så lige lidt bedre 😉

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂