Taknemmeligheds Tirsdag

Det er lang tid siden, at jeg har haft en Taknemmeligheds Tirsdag på bloggen, så derfor er det tid til det nu.

Det er faktisk ved at være noget tid siden, at jeg sidst satte mig ned, og tænkte på 3 ting, som jeg er taknemmelig for, men det vil jeg lave om på nu! I vores så ofte travle hverdag, kan vi let glemme, at tage os tid til os selv, nyde livet og være i den gode og positive energi, som løfter os op. I dag er jeg opmærksom på det, og vil blive i den positive energi. Hvad vil du?

Vær taknemmelig for det du har, og du vil ende med at få mere. Hvis du fokuserer på det du ikke har, ender du med aldrig nogensinde at have nok”. – Oprah Winfrey

Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg om positivitet med bl.a. et super godt råd, som jeg vil dele med dig igen:

”Smil til din familie, din kæreste, smil til dem du omgås, smil til dem du møder, ja smil til hele verden! Smiler du til andre, vil de oftest smile tilbage og den positive energi, som er i et smil, vil sprede sig.” Læs hele det positive blogindlæg her.

I dag er jeg taknemmelig for:

  1. At jeg har ferie, og kan bruge dagen på bloggen og hygge.
  2. At det sner.
  3. At jeg er glad og har det godt i kroppen.

Taknemmelighed-8324

Jeg håber, at du har haft en dag, som du er taknemmelige for. Del det gerne i kommentarfeltet, så vi alle kan blive smittet med glæde! Have en rigtig dejlig Taknemmeligheds Tirsdag.

gratitude