Lærkes Lækkerier – Hjemmelavet urtete

Hjemmelavet urtete er fyldt med friske urter, som giver en opløftende og frisk energi, og så smager det mildt og sommerligt. Det er især lavendelsmagen og citronmelissesmagen som trænger igennem her 🙂

Hjemmelavet urtete-6802

Se opskriften her: Hjemmelavet urtete

I min nyeste video af Lærkes Lækkerier viser jeg dig, hvordan du laver denne hjemmelavet urtete. Jeg håber, at du vil blive inspireret og måske endda prøve at lave den! Se med i videoen herunder, og del meget gerne, hvis du tror, at andre også vil få glæde af den 😉

Hvis du er interesseret i flere lækre opskrifter så tag gerne et kig forbi min shop, hvor jeg har 5 e-bøger med masser af god inspiration til dig! Klik her 🙂

Lærkes Lækkerier - HJEMMELAVET URTETE.Still004 Lærkes Lækkerier - HJEMMELAVET URTETE.Still005Lærkes Lækkerier - HJEMMELAVET URTETE.Still003