Blogindlæg nr. 200 + en god nyhed!

Velkommen til mit blogindlæg nr. 200! Det er godt nok vildt, at jeg har skrevet så mange blogindlæg! Tusinde tak for din støtte igennem årene 🙂

Jeg er så taknemmelig for, at du kigger forbi min blog. Om det er for at skrive en kommentar, trykke like, dele et blogindlæg, købe en e-bog eller følge med. Det hele betyder noget. Uden dig ville det ikke være det samme! 🙂

blogindlaeg-nr-200

Og i dagens anledning vil jeg fortælle dig en god nyhed! Nemlig at jeg udgiver endnu en e-bog i løbet af efteråret! (YAY HVOR JEG GLÆDER MIG) Jeg har arbejdet længe på den, faktisk siden i vinters, fordi jeg ville have alle årstiderne med. Derfor hedder den:

“20 sunde årstidssalater”

og den er fyldt med farver og inspiration. E-bogen er især til dig som elsker grøntsager og frugter – til dig som godt kunne tænke sig, et nyt sundt pust af idéer til dine salater – og til dig som bedst kan lide at købe råvarer der er i sæson. 🙂 Alle opskrifter er glutenfrie og veganske. Der kommer meget mere information om e-bogen i den nærmeste fremtid. Her er er par billeder fra e-bogen, til dig der bare ikke kan vente! 😉

staerk-figensalat-7059 glutenfri-pastasalat-med-pesto-6698 kikaertesalat-med-blaabaer-og-groenkaal-6335 pink-power-salat-6330

Ha’ en rigtig hyggelig og dejlig dag!

PS. opskriften på billedet foroven er denne: Glutenfrie, veganske, amerikanske pandekager.