Denne boganmeldelse er sponsoreret af Muusmann’forlag.
Boganmeldelse: ”Infused water” er en meget smuk bog med 50 skønne opskrifter og de mest flotte og meget æstetiske fotos, som gør, at man bare ikke kan lade vær med at prøve opskrifterne!
Bogen indeholder 130 sider, og udover de 50 inspirerende opskrifter, på hvordan du kan gør dit vand mere spændende, næringsrigt og smukt, så får du også idéer til, hvordan du kan bruge fyldet, når vandet er drukket. Samtidig får du tips til, hvordan du kan skære din frugt og grøntsager, så det ser indbydende ud, samt hvordan du kan pifte det hele lidt op. Til næsten hver opskrift får du desuden lidt fakta om de sundhedsfremmende egenskaber, som netop de ingredienser har.
Infused water kan man også kalde for vitaminvand, da det er boostet med ekstra sundhed og smag fra enten grøntsager, frugter, urter eller blomster.
Jeg er virkelig glad for denne her flotte bog. Ikke fordi jeg havde problemer med at drikke nok vand før, men simpelthen fordi den har fået mig til at tænke ud af boksen, ift. hvordan man kan gøre vandet mere indbydende. Jeg har allerede benyttet mig af inspirationen og opskrifterne til, at booste det vand jeg serverer for gæster. Det giver bare sådan en god energi, både at se på det flotte vand og at drikke det. Det gør det lige en tand mere luksuriøst at servere vand for sine gæster.
Desuden er det også rigtig sjovt, at eksperimentere med forskellige smagsvarianter og slet ikke svært! Selv noget af det mest simple smager fantastisk, og ser ikke mindst endnu mere fantastisk ud! Bogen får mine varmeste anbefalinger 🙂
”Infused water” kan købes her. Den er skrevet af Sandra Pugliese.
Her får du nogle af opskrifterne fra bogen, som jeg har prøvet af. Opskrifterne indeholder kun en liste over ingredienser og ingen mængdeangivelser. Det er med vilje, for at opfordre til selv at mærke efter, hvad man har lyst til, og kan lide.
Melon, mynte og rosenblade
Dette er en meget festlig opskrift, som giver utrolig flot vand, med en skøn smag af rosenblade. Smagen fra vandmelonen og mynten trængte også lidt igennem.
Rødbede, ingefær og koriander
I denne opskrift får vandet en flot farve, og det smagte af ingefær og lidt koriander.
Citrusskal og rosmarin
Frisk og opkvikkende drik med masser af smag af citronskal og lidt rosmarin.
Brændenælde og gulerod
Denne drik var meget smagsneutral, men ser spændende ud, og giver masser af vitaminer til vandet.
Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂