Sunde Søndag – Gør det du elsker!

Nu får du sidste og 10. gode råd til, hvordan du kan holde dig sund og rask, og ikke mindst hvordan du kan holde humøret oppe! Jeg håber, at du har haft glæde af at læse om disse 10 gode råd, og at de har inspireret dig på den ene eller anden måde <3

10. Gør det du elsker:

Hvis jeg skulle vælge én ting, som skulle være det vigtigste i mit liv og i hele verden, så er det kærlighed! At du elsker dig selv og dem omkring dig. At du lever i kærligheden, med alt hvad du gør. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at du gør det, som du elsker! Her kan der både være tale om det professionelle, men også livet som en helhed. At du simpelthen elsker dit liv, hvordan du lever det, hvem du lever det med, hvad du laver og hvor du lever det.

Whoever you are, or whatever it is that you do, when you really want something, it’s because that desire originated in the soul of the universe. It’s your mission on earth. And when you want something, the entire universe conspires in helping you to achieve it.

– Paulo Coelho

Du er kommet her til Jorden af en grund, ja eller af mange grunde, men der er nok én som skiller sig ud. Hvad har du på sjæleplan skrevet kontrakt på at udføre og lære her på Jorden, inden du kom herned? Hvad er din livsmission? Din sjæls opgave her på Jorden? Hvad er det meningen, at du skal gøre her i dette jordiske liv? Det er nok de største spørgsmål der findes! Og nok også de vigtigste! Hvordan kan vi vide, at det vi gør, er det rigtige? Hvordan ved vi, om vi har fundet vores livsmission? Jeg tror, at du ved det inderst inde i dit hjerte, i stilheden. Måske er det ikke åbenbaret for dig nu, men jo mere du lærer dig selv at kende, og jo dybere du får kontakt med din sjæl, desto tættere på sandheden kommer du.

Billede af bloggen

Har jeg fundet min livsmission? Måske, men jeg er ikke selv sikker endnu. Jeg ved, at jeg elsker mit liv præcis som det er, og jeg føler at jeg med lynets hast, kommer tættere og tættere på min livsmission. Jeg ved, at det er meningen, at jeg skal lave denne blog, og jeg ved, at den på den ene eller anden måde vil føre mig til min livsmission. Livet er spændende og du kan virkelig gøre lige det du vil.

_DSC1118
Her sidder jeg, og arbejder ved mit dejlige arbejdsbord 🙂

Er du en af dem, der endnu ikke ved hvad de vil ”være”? Måske er det fordi, at du skal tænke udenfor boksen. Være anderledes og følge din egen strøm og ikke de andres. Lav dit eget drømme job, you can do it! Det er faktisk der, jeg er på vej hen. Jeg vil være min egen chef! Jeg vil selv bestemme over mine arbejdstider og rent faktisk leve mit liv med et arbejde, som jeg elsker, et som jeg selv har bestemt 100 %. Et arbejde som ikke føles som arbejde, fordi jeg slet ikke kan lade vær med at gøre det, og fordi jeg elsker hver en del af det. Følger du din drøm? Hvis ikke, hvad er så det, som står i vejen for, at du kan følge den? Er det frygten for ikke at kunne forsørge dig selv eller din familie? Jeg tror i hvert fald på, at pengene vil komme, på den ene eller anden måde, hvis du gør det, som du elsker.

Lærkelaverjuice
Jeg elsker at stå i køkkenet og lave lækkerier!

Her har du 6 gode råd, til hvordan du kan opfylde dine drømme:

1. Skriv ned på et stykke papir hvad det er, som du gerne vil opnå. Hæng papiret et sted hvor du ser det hver dag, og hver gang du kigger på det, skal du visualisere, at din drøm er blevet til virkelighed. Du skal virkelig mærke følelsen af, at du har opnået din drøm.

IMG_1739
Dette er mit første vision board, som jeg lavede i år 2011. Rigtig mange af mine drømme gik i opfyldelse i løbet af det år og året efter!

2. Lav et vision board med billeder der viser dine drømme, og lad det motivere dig hver gang du ser på det.

3. Anskaf dig en kalender og skriv små daglige mål ned hver dag, som hjælper dig med at opnå dit endelig mål.

4. Lad dig ikke slå ud af andres negative meninger! Lev drømmen – lev DIN drøm! Ellers vil du altid tænke på, hvad der kunne have været.

5. Lad dine positive tanker fylde dig med energi. Hver gang du tænker noget negativt, så lav det om til noget positivt i stedet for. F.eks.: ”Jeg er ikke god nok, jeg klarer det aldrig” til ”Jeg er god nok og jeg klarer det”.

6. Giv ikke op, gør det bedste du kan, vær modig og omfavn din verden med åbne arme.

<3