Små glutenfrie pandekager

Har du lyst til nogen lette og lækre pandekager? – som også er glutenfrie, sukkerfrie og laktosefrie? Så har du opskriften lige her!

pannekaker-1178

Til ca. 10 små pandekager skal du bruge:

  • 2 økologiske æg
  • 3 dl. rismælk
  • 1 spsk. smeltet kokosolie
  • 2,5 dl. fuldkornsrismel
  • 1 knivspids himalaya salt
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ tsk. stødt kardemomme
  • 1 lille tsk. stødt kanel

pannekaker-1179 pannekaker-1181pannekaker-1180 pannekaker-1182pannekaker-1183 pannekaker-1184

Bland alle ingredienserne sammen i din blender (smelt kokosolien hvis den er fast) og blend indtil det hele er blandet godt sammen.

pannekaker-1185

Steg pandekagerne på en pande med kokosolie (hvis du ikke er vild med kokossmagen, så brug en kokosolie uden smag, som jeg faktisk har gjort her, dog ikke fordi jeg ikke kan lide smagen, for jeg eeeelsker nemlig kokossmagen!)

pannekaker-1187pannekaker-1188

Min erfaring siger mig, at de er bedst små! Så bliver de tynde, og sprøde og det er bare lækkert. Vend dem ikke før de er helt stegte, ellers har jeg oplevet at de knækker! Især hvis pandekagen også er stor!

pannekaker-1190 pannekaker-1192

Server med f.eks. økologisk blåbærsyltetøj, hindbærsyltetøj, banan eller hvad du nu lige mærker, at du har brug for <3 Enjoy!

pannekaker-1194pannekaker-1196 pannekaker-1197