Planlægningen af brylluppet

I år er et helt specielt år for mig og Christian. Vi skal nemlig giftes til sommer, og vi glæder os helt vildt meget. Vi er i fuld gang med planlægningen af brylluppet, og det vil jeg gerne dele med dig 🙂

Inden du læser om planlægningen af brylluppet, kan det være, at du gerne vil læse om hvordan vi blev forlovet, det kan du læse om her: Forlovelse.

Men det er ikke bare selve bryllupsdagen der er speciel, det er også hele processen og planlægningen af brylluppet, som er spændende og fantastisk at gennemgå sammen. Vi har allerede planlagt en masse, og er stadig i fuld gang, for datoen nærmer sig! Det bliver et midsommerbryllup den 24. juni 2017. Vi skal vies udenfor på en smuk solrig dag (vi krydser fingrer!) i naturskønne omgivelser.

Invitationerne er for længst sendt ud og svarfristen er også forbi, så derfor har vi også fået lavet bordplan og næsten helt styr på maden. Det kommer jo nok ikke som en overraskelse, at jeg selv, dog sammen med min familie og en kokkeven, laver maden. Det bliver en lækker vegansk og (næsten) glutenfri buffet fyldt med farve og smag.

I januar måned var vi på bryllupsmesse i Århus. Det vil jeg helt klar anbefale nyforlovede par at tage til, især hvis man ikke er kommet så langt i planlægningen af brylluppet. Der er nemlig masser af tilbud og inspiration til feststeder, kørsel, mad, kager, brudekjoler osv. Dog var det meste allerede noget, som vi havde fået på plads, men det var stadig skønt at snuse rundt.

Vi fik ovenikøbet to brylllupsblade og et tilbud til bryllupsrejsen som vi takkede ja til. Vi glæder os til at bo i en water villa på Maldiverne, det bliver ren luksus, og en oplevelse for livet!

Jeg er medlem af flere bryllups-facebookgrupper, som også giver god inspiration og svar på diverse spørgsmål. Jeg bruger også Pinterest som inspiration når det kommer til pynt, brudehår, foto-poseringer, DIY og meget andet.

Jeg er også gået i gang med lidt DIY projekter til bordpynt. Bl.a. disse vaser til bordene, og så har jeg fundet hvide muslingeskaller, som muligvis skal bruges som bordkort! 🙂

En anden rigtig god idé er, at lave en bryllupsbog, til at skrive idéer, tanker, praktiske informationer og brainstorms ned. Det gør det lidt lettere, ikke at skulle huske på det hele i hovedet. Og så er jeg vild med lister, hvilket jeg får lavet masser af i bogen 😉

Vores vielsesringe er også i boks! 14 karat guld og helt enkle blanke ringe til os begge. Vi er meget glade for dem, og glæder os til at gå med dem! Jeg glæder mig især, (og har også snydprøvet ringen et par gange siden vi købte dem!) Jeg elsker nemlig ringe, men har aldrig rigtig haft en perfekt passende ring, før min forlovelsesring. Jeg har tynde fingre, så derfor kan jeg ikke passe de almindelige størrelser, som oftest er dem butikkerne sælger.

Vores fælles efternavn er også blevet godkendt! Og det var heldigt da vi allerede havde lavet en hjemmeside med navnet! Vi kommer til at hedde Taskenlund til efternavn, en blanding af mit mellemnavn (Lund) og Christians mellemnavn (Tasken). Og så er vi også de ENESTE i hele Danmark som hedder det, og måske i hele verden, og det er da lidt cool! Dog vil jeg stadig blive ved med at være Lærke Lund her på bloggen 😉
Men ja, vi har som sagt lavet en bryllupshjemmeside primært til vores gæster med nyttig information. Men hvis du er nysgerrig kan du tage et kig forbi her: www.taskenlund.com

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂