Ny e-bog med farverige smoothies

HURRAAAA! 😀 I dag har jeg udgivet en ny e-bog med farverige smoothies! Den er naturlig, sund, inspirerende og med smukke, kreative billeder.

E-bogen her har været undervejs siden i vinters, og jeg må erkende, at det tog længere tid end planlagt at få den færdig, hovedsaligt fordi jeg havde et bryllup at planlægge det første halve år af 2017. Men NU er den endelig færdig, og jeg har sådan glædet mig til at vise dig den! Jeg håber, at du har lyst til at læse mere om den! 🙂

E-bogen indeholder 30 sider med 20 sunde smoothie-opskrifter fyldt med farver og ofte med brug af naturens gratis gaver. Derfor hedder e-bogen:

“Farverige smoothies – med et drys af naturens superfoods.”

“Farverige smoothies” er især en e-bog til dig, som sætter pris på at gøre lidt ekstra for din og dine kæres sundhed. Til dig som elsker farverig mad, og godt kan lide at bruge naturens råvarer i madlavningen. Til dig som gerne vil have ny inspiration til dine smoothies, og til dig som er vild med at prøve noget nyt! 😀

Alle opskrifterne er 100% plantebaseret, naturlige (også uden tilsat sukker) og fyldt med næring og energi. E-bogen kan bruges hele året rundt, da jeg bl.a. har taget udgangspunkt i de forskellige årstider og højtider. Udover de inspirerende smoothie-opskrifter, så indleder jeg også e-bogen med nogle gode råd til hverdagen, og jeg svarer på spørgsmålet “Hvorfor drikke smoothies?”

Her kan du se hvilke opskrifter du får, når du køber e-bogen:

 • Godmorgensmoothie
 • Cremet kiwismoothie med mynte
 • Brændenælde-smoothie
 • Tropisk smoothie
 • Skvalderkålssmoothie
 • Mælkebøttesmoothie
 • Superfoodsmoothie
 • Kærlighedssmoothie
 • Julesmoothie
 • Børnesmoothie
 • Vintersmoothie
 • Bærsmoothie med basilikum
 • Hybensmoothie
 • Påskesmoothie
 • Sommersmoothie
 • Melonsmoothie
 • Havtornsmoothie
 • Ananassmoothie
 • Chokoladesmoothie
 • Blommesmoothie

Her er et eksempel på en opskrift:

Når du køber “Farverige smoothies” støtter du mig og min blog, og samtidig får du sunde og lækre smoothie-opskrifter – lige til at nyde ????


Du kan købe “Farverige smoothies” lige her

Pris: 79 kr.