Ny e-bog med farverige juices

Endelig kom dagen hvor jeg kunne trykke “Udgiv”. Jeg har netop udgivet en ny e-bog med farverige juices! Den er naturlig, sund, inspirerende og med smukke, lækre billeder.

Det har taget mig lang tid at færdiggøre e-bogen. Alle opskrifter var lavet og fotos var taget for to år siden… men så blev jeg gravid, og siden har jeg haft svært ved at få tid nok til tekst, redigering og layout… indtil nu! For NU er den endelig færdig, og jeg har sådan glædet mig til at vise dig den! 😀 Jeg håber, at du har lyst til at læse mere om den! 🙂

E-bogen indeholder 31 sider med 20 sunde juice-opskrifter fyldt med farver og ofte med brug af naturens gratis gaver. Derfor hedder e-bogen:

“Farverige juices – med et drys af naturens superfoods.”

Farverige-juices

“Farverige juices” er især en e-bog til dig, som sætter pris på at gøre lidt ekstra for din og dine kæres sundhed. Til dig som elsker farverig mad, og godt kan lide at bruge naturens råvarer i madlavningen. Til dig som gerne vil have ny inspiration til dine juices, og til dig som er vild med at prøve noget nyt! 😀

Alle opskrifterne er 100% plantebaseret, naturlige (også uden tilsat sukker) og fyldt med næring og energi. E-bogen kan bruges hele året rundt, da jeg bl.a. har taget udgangspunkt i de forskellige årstider og højtider. Udover de inspirerende juice-opskrifter, så indleder jeg også e-bogen med nogle gode råd til hverdagen, og jeg fortæller lidt om, hvorfor det er godt at drikke juice 😉

JA tak, den e-bog vil jeg gerne have!

Her kan du se hvilke opskrifter du får, når du køber e-bogen:

 • Mælkebøttejuice
 • Ukrudtsjuice
 • Grøn energijuice
 • Godmorgenjuice
 • Grøn forårsjuice
 • Spinatjuice
 • Palmejuice
 • Stærk juice
 • Kærlighedsjuice
 • Julejuice
 • Sommerjuice
 • Tomatjuice
 • Purple power
 • Påskejuice
 • Efterårsjuice
 • Grøntsagsæblejuice
 • Gulerodsjuice
 • Børnejuice
 • Vinterjuice
 • Chokoladejuice

Her er et eksempel på en opskrift:

Farverige-Juices-Mælkebøttejuice

Når du køber “Farverige juices” støtter du mig og min blog, og samtidig får du sunde og lækre juice-opskrifter – lige til at nyde 😉

Farverige-juices

Du kan købe “Farverige juices” lige her

Pris: 79 kr.