Nu kan du høre min sangstemme på albummet ”Ørehængere”

Min dygtige far Theo Newton har udgivet et nyt dansk album ”Ørehængere”. Jeg synger med på 9 af sangene 😀

Siden mine forældre sidste år flyttede tilbage til Danmark, efter 12 år i Spanien, har min far Theo skrevet og komponeret 14 nye danske sange, der genremæssigt spænder fra danskpop og viser over melodiske ballader til up-tempo dance-rock.

Jeg elsker at være en del af hans sange. Det er en skøn måde at være sammen med hinanden på. Vi hygger os når vi indspiller og øver, det er bare en dejlig måde at have far&datter-tid på.

Det er min far Theo Newton som har komponeret og produceret musikken til alle sangene og fremfører dem selv. Han har også selv skrevet sangteksterne, hvoraf fire sange er i samarbejde med Solveig Winther. Jeg selv synger med på 9 sange og min storebror Kasper Thøger synger også med på en enkelt.

Du kan høre alle sangene her: “Ørehængere”.

”Ørehængere” hedder albummet der udkom den 23. oktober 2021.

Jeg er selv helt vild med albummet. Jeg synes, virkelig Theo formår, at lave de mest smukke melodier, der er meget iørefaldende, og teksterne er positive og opløftende. Jeg hører især albummet når jeg kører i bil, og så skal der bare synges med.
Jeg har jo i mange år sunget med på flere af min fars sange, men de har altid førhen været engelske, så det er en skøn forandring at synge det smukke danske sprog. Det er alligevel noget ganske særligt, når det er mit modersmål.

Måske har du set eller hørt os i Dansktoppen? Flere af sangene har været spillet på DR P5’s ”Dansktoppen”, og vi har også været i ”Dansktoppen” på TV kanalen DK4, hvor vi kom på top 10 listen! Vi har faktisk også ligget som nr. 1 på ”Vores Top” med ”Se nu sneen”.

Det er spændende hvad det hele vil føre med sig! 😀

Jeg håber, at du har lyst til at høre albummet – det er virkelig smuk musik til sjælen!

❤

Hør alle sangene her: “Ørehængere”.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration”, mine 3 hemmelige tips til sunde madvaner, samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂