Sunde opskrifter til påsken

Mine sunde opskrifter til påsken

Her har jeg samlet mine sunde påskeopskrifter, som alle er glutenfrie og veganske, med fokus på smag, næring og nydelse. Måske du kan finde inspiration til din påske?
    1. Veganske påskeæg med gurkemeje, lakrids og rødbede

      Flotte veganske påskeæg som også er helt glutenfrie og uden tilsat sukker. Faktisk er de ret sunde, da de både indeholder bønner, gurkemeje, lakrids og rødbede! Se opskriften her: Veganske påskeæg med gurkemeje, lakrids og rødbede.

    2. Påske smoothie-bowl

      En påske smoothie-bowl som især passer godt til en påskemorgen, da den har en gul farve 😉 Den smager sødt og lidt af gurkemeje. Den er cremet og mild. Se mere her: Påske smoothie-bowl.

    3. Sunde påskeæg med citron og pebermynte

      Disse her sunde påskeæg med citron og pebermynte er glutenfrie, veganske og samtidig også rå og uden raffineret sukker. De indeholder bl.a. nødder og bønner! Se opskriften lige her: Sunde påskeæg med citron og pebermynte.

    4. Veganske og glutenfrie citronmuffins (påskemuffins)

      Vellykkede veganske og glutenfrie påskemuffins, som smager skønt af citron og lidt af gurkemeje fra den flotte gurkemeje-glasur. De mætter godt (uden at være for tunge) og har en rigtig god konsistens. Se opskriften her: Veganske og glutenfrie citronmuffins (påskemuffins).

    5. Påskesalat med ramsløg

      En skøn påskesalat med nyplukkede ramsløg. Den er fyldt med smag, farve, næring og energi. Og det kan vi li’! 😉 Se mere her: Påskesalat med ramsløg.

    6. Påskejuice

      En lækker påskejuice, som har en utrolig smuk gul farve. Den er dejlig frisk og sød i smagen og så er den fyldt med C-vitamin. Se opskriften lige her: Påskejuice.

    7. Hjemmelavede påskeæg

      Sunde og ikke mindst hjemmelavede påskeæg, som ikke indeholder raffineret sukker eller laktose. Og så indeholder de en lille hemmelighed indeni! Se mere her: Hjemmelavede påskeæg.

    8. Gulerodsspread

      En gulerodsspread som er børnevenlig og mild i smagen. Perfekt til din påskefrokost. Den smager blidt af spidskommen, og så er den fyldt med en masse A-vitamin fra gulerødderne, samt protein fra bønnerne og sund fedt, magnesium, E-vitamin og selen fra tahin. Se opskriften her: Gulerodsspread.

Jeg håber, at du kan bruge disse opskrifter til dit påskebord. Nyd påsken rigtig meget! 😀

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *