Lilla grøntsagsjuice

Er du en hardcore juicedrikker? Drikker du også juice for sundhedens skyld? Denne lilla grøntsagsjuice er fyldt med gode og næringsrige grøntsager og kun 1 slags frugt. Og den smager samtidig godt!

Den smager af grøntsager, men er altså samtidig sødlig, da også flere af grøntsagerne indeholder naturligt frugtsukker såsom gulerødderne og rødbeden. Og så kan man da kun blive i godt humør af denne flotte lilla farve 🙂

Til 1 liter juice skal du bruge:

Sådan gør du:

Vask og skræl (hvis nødvendigt) gulerødderne og rødbeden. Skræl appelsinen og skær i mindre stykker så de passer i din juicemaskine. Skær også dit spidskål i passende størrelser, og skær stokken fra din broccoli. Juice det hele i din juicemaskine og følg dens instrukser.

Rør til sidst olien i og server din lilla grøntsagsjuice i glas med en isterning i, den smager nemlig bedst kølig 😉

Hvis du ikke drikker al juicen med det samme, kan du fylde juicen i glasbeholdere og opbevare dem i køleskabet. Der kan de holde sig i nogle dage, men husk at du får mest ud af juicens næringsindhold, ved at drikke den frisk!

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate link.