Lærkes Lækkerier – Rød mælkebøttejuice

Rød mælkebøttejuice er en smuk og sund grøntsagsjuice med en lettere bitter smag, blandet med det søde fra æblerne og rødbederne. Det er en basisk juice med mange mineraler og vitaminer, som er opbyggende og balancerende for din krop.

Lærkes Lækkerier - RØD MÆLKEBØTTEJUICE.Still004

Se opskriften her: Rød mælkebøttejuice

I min nyeste video af Lærkes Lækkerier viser jeg dig, hvordan du laver denne røde mælkebøttejuice. Jeg håber, at du vil blive inspireret og måske endda prøve at lave den! Se med i videoen herunder, og del meget gerne, hvis du tror andre også vil få glæde af den ?

Hvis du er interesseret i flere lækre opskrifter så tag gerne et kig forbi min shop, hvor jeg har 5 e-bøger med masser af god inspiration til dig! Klik her 🙂

Rød mælkebøttejuice-0642Lærkes Lækkerier - RØD MÆLKEBØTTEJUICE.Still003 Lærkes Lækkerier - RØD MÆLKEBØTTEJUICE.Still005