Lærkes Lækkerier – Kanelsnegle

Kanelsnegle er super lækre, og når de er uden raffineret sukker som disse, kan man med god samvittighed spise dem som et lækkert mellemmåltid 😀 Derudover er kanelsneglene også glutenfrie og veganske, og de knaser let, er søde og smager dejligt af kanel.

Glutenfrie og veganske kanelsnegle med æble-3691

Se opskriften her: Glutenfrie, veganske kanelsnegle med æble.

I min nyeste video af Lærkes Lækkerier viser jeg dig, hvordan du laver disse kanelsnegle. Jeg håber, at du vil blive inspireret og måske endda prøve at lave dem! Se med i videoen herunder, og del meget gerne, hvis du tror andre også vil få glæde af den ?

Hvis du er interesseret i flere lækre opskrifter så tag gerne et kig forbi min shop, hvor jeg har 5 e-bøger med masser af god inspiration til dig! Klik her 🙂