Lærkes Lækkerier – Hjemmelavet sund nutella

Da jeg for ca. et år siden delte denne opskrift på Hjemmelavet sund nutella, havde jeg ingen idé om hvor god den virkelig er! Men det fandt jeg hurtigt ud af, og nutellaen er efterhånden blevet en del af det faste sortiment i køleskabet, og det er med god samvittighed at vi spiser den ofte 😀

Hjemmelavet sund nutella er naturlig, rå, glutenfri, sukkerfri og vegansk. Den er super let at lave, og smager helt magisk!

Hjemmelavet sund nutella-9110Se opskriften på Hjemmelavet sund nutella her.

I min nyeste video af Lærkes Lækkerier viser jeg dig, hvordan du laver denne nutella. Jeg håber, at du vil blive inspireret og måske endda prøve at lave den! Se med i videoen herunder, og del meget gerne, hvis du tror andre også vil få glæde af den 😉

Hvis du er interesseret i flere lækre opskrifter så tag gerne et kig forbi min shop, hvor jeg har 5 e-bøger med masser af god inspiration til dig! Klik her 🙂