Kikærtepandekager med fyld

Disse Kikærtepandekager med fyld er virkelig nemme at lave. De er helt veganske og glutenfrie og kan spises med meget forskelligt slags fyld, her kan du se mit bud på lækkert og enkelt fyld. Hvis retten skal serveres, kan man lade hver især om at vælge fyldet, så alle man har til bords, kan lide det hele. Kikærtepandekagerne mætter godt, og kan både spises til frokost og aftensmad.

Kikærtepandekager med fyld-6136Kikærtepandekager med fyld-6116

Til 6-8 stk. kikærtepandekager skal du bruge:

  • 3 dl kikærtemel
  • 4 dl vand
  • 1 spsk. nigellafrø
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. himalaya salt

Kikærtepandekager med fyld-6119

Mit forslag til fyld:

Rødbedehummus-6089

Sådan gør du:

Kikærtepandekager med fyld-6118 Kikærtepandekager med fyld-6129Kikærtepandekager med fyld-6130 Kikærtepandekager med fyld-6132

Bland/pisk ingredienserne til kikærtepandekagerne i f.eks. en kande og stil det til side. Forbered så fyldet ved at klargøre grøntsagerne. Tænd så for varmen på dit komfur og put kokosolie på din pande. Brug ikke max varme, men lidt under. Når olien er varm hælder du lidt af pandekagedejen på og fordeler det på panden. Det kan være svært at få den første helt perfekt, men øvelse gør mester 😉 Efter et par minutter er den klar til at blive vendt, eller når du kan se al dejen er blevet mere fast. Steg hver pandekage med kokosolie, hvilket er med til at gøre dem lækre og sprøde.

Kikærtepandekager med fyld-6131

Put så fyldet i pandekagerne. Smør f.eks. rødbedehummus nederst langs midten, og læg lidt af hvert ovenpå. Fold siderne hen over midten og brug en eller to tandstikker for at holde den på plads.

Kikærtepandekager med fyld-6146Kikærtepandekager med fyld-6145

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂