Jule e-bog med sunde lækkerier

Julen nærmer sig, og om 1 uge er det første december! Jeg er allerede i julehumør og har også et juletræ i stuen fuldt pyntet! Men det er så også første gang det er sket, dog vil jeg ikke udelukke at det er sidste 😉

Det som jeg vil fortælle i dag er, at jeg har udgivet en jule e-bog som hedder: Julelækkerier. Den har været lang tid undervejs, og nu er den endelig helt færdig, og jeg er så glad for den!

Jeg har lavet ”Julelækkerier” fordi det skal være muligt for alle, at spise noget lækkert til jul, også selvom du er allergiker, veganer eller bare vælger en sund livsstil. Du får 10 julegodter, som alle er lavet på den sunde måde. De er altså lavet uden brug af laktose, gluten og tilsat sukker. Derudover at de alle veganske. Jeg har som udgangspunkt fundet inspiration fra de mest traditionelle julegodter, og lavet dem til mine egne. Derfor finder du alt fra pebernødder til ris a la mande. Det er lækkert og sundt på samme tid. Jul skal nemlig være nydelse for alle! 🙂

Her kan du se hvilke opskrifter du får, når du køber e-bogen:

  • Pebernødder
  • Vaniljekranse
  • Brunkager
  • Konfekt
  • Ingefærsmåkager
  • Snebolde
  • Chokolade julestjerner
  • Kokoshjerter
  • Risengrød
  • Ris a la mande

Her er et eksempel på en opskrift (2 sider):

Julelækkerier

Jeg håber, at du vil få glæde af opskrifterne i e-bogen, og så ønsker jeg dig en nydelsesfuld og lækker julemåned!

Forside-julelækkerier


Du kan købe “Julelækkerier” lige her

Pris: 49 kr.