Hokkaidojuice

Det er blevet efterår og dermed græskar-tid. Derfor har jeg lavet en skøn hokkaidojuice som er fyldt med mineraler, vitaminer og antioxidanter, så du kan gå den kolde tid i møde med et godt immunforsvar 😉

Et hokkaido græskar er bl.a. rig på folat, C-vitamin, B-vitaminer, jern og beta-caroten.

Til 1 liter hokkaidojuice skal du bruge:

  • ½ hokkaidogræskar
  • 2 æbler
  • 1 broccolistok
  • 1 courgette
  • 4 store gulerødder
  • 15 g ingefær
  • Ca. 120 g blomkålsblade
  • 1 spsk. hørfrø- og kæmpenatlysolie
  • Isterninger

Sådan gør du:

Vask grøntsagerne og skær skrog, kerner og ender af hvor nødvendigt. Skær derefter grøntsagerne i passende størrelser så de let kan komme ned i din juicemaskine.

Juice dem derefter ved at følge instrukserne på din juicemaskine. Rør til sidst olien i juicen og når den er serveret i glas kan du putte isterninger i, det gør den dejlig kold og lækker. Drik den gerne med det samme for at bevare alle vitaminer og mineraler.

Hvis du har noget tilovers, kan du hælde det på en flaske med låg, og putte den i køleskabet, så kan den godt holde sig 1-2 dage, dog vil den miste nogle af sine mikronæringsstoffer.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂