En skovtur fyldt af glæde

Efteråret er en skøn tid. Det skiftende vejr er dejligt synes jeg, det er altid godt med forandring, nye farver og ny påklædning. Træerne slipper deres blade, og giver på den måde slip på alt gammelt, som ikke er til gavn for træet længere. Sådan ser jeg også efteråret for os. Det er en tid, hvor vi også kan give slip på fortiden, på alt som vi ikke kan stå ved længere eller behøver. Vi gør os klar til et nyt og spændende år, og kan på den måde komme derind renset og med ny energi.

Skovtur-6016 Skovtur-5938Skovtur-5996

Når jeg går i skoven, bliver jeg forbundet med naturen, på en helt speciel måde. Jeg får mulighed for at gå og meditere over livet, nyde stilheden og nuet.

Skovtur-5923

Jeg er så heldig, at jeg bor næsten lige ved siden af en fantastisk eventyr skov. Jeg får brugt hele min krop, når jeg går i den, og så er den lille og ligger lidt gemt, hvilket betyder at man sjældent møder nogen.

Skovtur-5911 Skovtur-5870Skovtur-6064

Hvor tit er du i skoven? Jeg er desværre ikke ligeså meget i skoven, som jeg ved jeg har brug for. At være sammen med så mange træer og være så tæt på naturen på den måde, giver mig en glæde, der er svær at beskrive. Jeg får balance, ro, energi og en følelse af samhørighed. Det er faktisk derfor, at jeg vil en tur i skoven NU! 🙂 Hvornår vil du?

Skovtur-6071Skovtur-6057