Blogindlæg nr. 100

Wow sikke en dag! Dette er blogindlæg nr. 100, det er ret vildt synes jeg. Det har været en fantastisk rejse at komme hertil, og jeg glæder mig til at se min blog udvikle sig videre. Jeg har mange fremtidsplaner i tankerne, nogle som jeg allerede snart vil løfte sløret for!

Jeg var ikke nået hertil uden dig. Du er med til at give mig troen på mig selv, livsglæden, og modet til at turde. Tusinde tak for din støtte, samt alle likes og shares, kommentarer og e-mails.

Blogindlæg nr. 100-9663

I dag vil jeg virkelig nyde tilværelsen, nyde at jeg har påskeferie, nyde at det er forår, og smile til verden 🙂 Og jeg vil opfordre dig til at gøre det samme!

Blogindlæg nr. 100-9676Blogindlæg nr. 100-9678

Lad os glemme pligter, arbejde og ting der bare skal gøres, og i stedet fokusere på nærvær med vores tætteste, nydelse, sjov og leg. Nu er det nu. Ikke flere undskyldninger, nu tager vi fri fra ”burde” og overgiver os til nuet, hvor alt kan ske og hvor magien er! BASTA BUM!

Blogindlæg nr. 100-9655